Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Кирилюк Віктор, пользователь 1ua
Віктор Кирилюк
Тема: Проекти рішення 41 сесії
РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу гр. Козярчуку А.М. на розроблення детального плану території в с. Прилуцьке

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні?, Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності?, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 „Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації?, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Козярчука А.М., сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Дати дозвіл гр. Козярчуку Анатолію Миколайовичу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд, на земельній ділянці площею 0,5217 га, яка знаходиться в с. Прилуцьке та перебуває в його власності згідно Державного акта на право власності на земельну ділянку ЯИ № 456445 виданого 06.12.2010 (кадастровий номер 0721885801:01:001:1249).   
2. Визначити замовником містобудівної документації, вказаної у пункті 1 виконавчий орган сільської ради.
3. Гр. Козярчуку А.М. здійснити фінансування робіт з розроблення містобудівної документації за рахунок власних коштів.  
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про взяття на облік громадян, які бажають отримати земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва 

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України 'Про місцеве самоврядування в Україні', статті 12 Земельного кодексу України, Положення „Про порядок надання в селах Прилуцької сільської ради (Прилуцьке, Дачне, Сапогове, Жабка) земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва за рахунок земель населеного пункту, не наданих у власність і користування” затвердженого рішенням Прилуцької сільської ради від 01.04.2007р. № 10/5 із наступними змінами та доповненнями, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища,  розглянувши заяви громадян, сільська рада  
в и р і ш и л а:

Взяти на облік громадян, які бажають отримати земельну ділянку для індивідуального житлового будівництва, а саме:
1. Ракова Оксана Володимирівна;
2. Ніколайчук Любов Валеріївна;
3. Коржевич Катерина Іванівна;
4. Лебедь Вадим Миколайович;
5. Войтович Сергій Володимирович;
6. Наумчук Христина Валеріївна;
7. .


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про розгляд заяви гр. Лоряна А.М.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 19, 83, 93, 120, 127, 128, 134, 135 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України „Про землеустрій”, ст. 16 Закону України „Про Державний земельний кадастр”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Сільському голові Кирилюку В.Г. звернутися до Ківерцівської РДА із проханням провести земельні торги щодо передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га за межами с. Прилуцьке, біля будівлі Г.Запольської відповідно до рішення Прилуцької сільської ради № 30/12 від 20.12.2013 „Про затвердження переліку земельних ділянок, що передбачаються для продажу, передачі в оренду шляхом проведення земельних торгів в 2014 році? із змінами та доповненнями внесеними рішенням Прилуцької сільської ради № 37/43 від 13 червня 2014 року.             
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.

РІШЕННЯ

Про затвердження Положення про взяття на облік та порядок надання в селах Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва
 
Відповідно до статті 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 5 додатку № 1 рішення Прилуцької сільської ради № 9/24 від 09.03.2007р. “Про скликання позачергової сесії Прилуцької сільської ради” та заслухавши інформацію голови тимчасової комісії депутатів Прилуцької сільської ради з підготовки проекту Положення про взяття на облік та порядок надання громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва за рахунок земель населеного пункту, не наданих у власність і користування в селах Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове Ходорчук Т.В., Прилуцька сільська рада       в и р і ш и л а:

Затвердити Положення про взяття на облік та порядок надання в селах Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва.




                            






ЗАТВЕРДЖЕНО
рішенням Прилуцької сільської ради
№ оку
 
   ПОЛОЖЕННЯ
Про порядок надання в селах Прилуцької сільської ради (Прилуцьке, Дачне, Сапогове, Жабка) земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва за рахунок земель населеного пункту, не наданих у власність і користування. 

1.   Загальні положення
1.1. Положення про порядок надання в селах Прилуцької сільської ради земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва за рахунок земель населених пунктів не наданих у власність і користування (далі Положення) розроблено відповідно до Конституції України, Земельного кодексу України, законів України 'Про місцеве самоврядування в Україні', 'Про основи містобудування', 'Про планування і забудову території' та Регіональних правил забудови Волинської області.
1.2. Положення розроблено у зв'язку з наявністю заяв на отримання земельних ділянок, обмеженістю земель, які можна надавати під індивідуальне житлове будівництво та з метою врегулювання механізму надання земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва.
1.3. Дане положення поширюється на громадян України. Надати перевагу у виділенні земельних ділянок постійно проживаючим та зареєстрованим на території ради станом на 01.01.2007р. (згідно паспортних даних).
1.4. Земельні ділянки під забудову громадянам, які не проживають (не зареєстровані в селах Прилуцької сільської ради), надаються (продаються) на торгах (аукціонах). Для цього із загальної площі земель, відведених для будівництва згідно схем генеральних планів території сільської ради та кожного населеного пункту сільської ради, виділяється до 20 %
1.5. Положення врегульовує механізм надання земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва за рахунок земель в межах сіл Прилуцьке, Дачне, Сапогове, Жабка, повноваження щодо розпорядження якими до розмежування земель державної і комунальної власності здійснює Прилуцька сільська рада.
1.6. Реєстрація громадян, які бажають отримати земельну ділянку для індивідуального житлового будівництва, установлення черговості на земельних ділянках, а також їх розподіл здійснюється під громадським контролем із додержанням гласності.
1.7. Громадяни самостійно здійснюють право на отримання земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво з настанням повноліття, а такі, що зареєстрували шлюб до досягнення повноліття, з часу реєстрації шлюбу.
1.8. Рішення сільської ради з питань реєстрації громадян, які бажають отримати земельну ділянку для індивідуального житлового будівництва, надання цих земельних ділянок можуть бути оскаржені в судовому порядку.
1.9. Сільський голова несе персональну відповідальність за стан реєстрації громадян, які бажають отримати земельну ділянку під індивідуальне житлове будівництво і правильність надання цих ділянок.
1.10. Особи, винні у порушенні порядку реєстрації громадян, які бажають отримати земельну ділянку під індивідуальне житлове будівництво, зняття з реєстрації і надання земельних ділянок несуть адміністративну, дисциплінарну та кримінальну відповідальність.

2.   Порядок реєстрації громадян, які бажають отримати земельну ділянку під індивідуальне житлове будівництво
2.1. Реєстрація громадян, які бажають отримати земельну ділянку під індивідуальне житлове будівництво (надалі - реєстрація) здійснюється у Прилуцькій сільській раді.
2.2. Ведення реєстрації покладається на секретаря сільської ради.
2.3. Реєструються всі громадяни, крім тих, яким сільською радою раніше були надані земельні ділянки під індивідуальне житлове будівництво або мають у приватній власності земельні ділянки в межах села, які можна використати під індивідуальне житлове будівництво.
2.4 Всі громадяни, які бажають отримати земельну ділянку під індивідуальне житлове будівництво, реєструються на загальних підставах.
2.5. Заява про надання земельної ділянки подається в Прилуцьку сільську раду на ім'я сільського голови.
До заяви додаються:
- довідка про склад сім'ї (для тих хто не зареєстрований на території Прилуцької сільської ради) (доповнено словами “(для тих хто не зареєстрований на території Прилуцької сільської ради)? відповідно до рішення сільської ради № 12/25 від 11.04.2007) та копія паспорта ;
- довідка земельного кадастру про наявність земельних ділянок .
Подана заява реєструється у книзі реєстрації (додаток №1). Книга повинна бути пронумерована, прошнурована, підписана секретарем сільської ради і скріплена печаткою сільської ради. Журнал зберігається як документ суворої звітності.
2.6. Попередній розгляд заяв про надання земельної ділянки під забудову та інших матеріалів у сільській раді проводиться постійної комісією сільської ради з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього середовища. Після цього питання вноситься на розгляд сільської ради і приймається рішення про постанову на облік.
2.7. Якщо постійна комісія рекомендує відмову у наданні земельної ділянки під забудову, на засідання сільської ради запрошується заявник.
2.8. Громадяни вважаються поставленими на облік для надання земельної ділянки під забудову з дня винесення рішення сільської ради (змінено слова “на чергу” словами “на облік? відповідно до рішення сільської ради № 12/25 від 11.04.2007).
2.9. При одночасному розгляді заяв кількох осіб їх черговість на отримання земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво визначається за датою подання ними заяви з необхідними документами. Якщо в один день подали заяви кілька осіб, їх черговість на отримання земельної ділянки визначається за номером реєстрації у книзі реєстрації.
2.10. Громадяни, які за рішенням сесії поставлені на облік, реєструються у книзі реєстрації осіб, які перебувають у черзі на отримання земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва (додаток 2). Книга повинна бути пронумерована, прошнурована, підписана секретарем ради і скріплена печаткою ради. Книга зберігається як документ суворої звітності.
У разі смерті громадянина, який перебував на обліку на отримання земельної ділянки під забудову, право перебувати на обліку членам його сім'ї вирішується згідно відповідних заяв на сесії сільської ради.
3. Розподіл та надання земельних ділянок                                                            для індивідуального житлового будівництва
3.1. Прилуцька сільська рада на початку нового календарного року складає і затверджує план розподілу земельної площі, яка має бути передана громадянам під індивідуальне житлове будівництво.
3.2. Земельні ділянки під індивідуальне житлове будівництво надаються громадянам, які перебувають на обліку, або продаються за порядком, який передбачений п.1.4 цього Положення (змінено слова “на черзі” словами “на обліку? відповідно до рішення сільської ради № 12/25 від 11.04.2007).
3.3. Громадянам, які перебувають на обліку, земельні ділянки під індивідуальне житлове будівництво надаються рішенням Прилуцької сільської ради відповідно до п. 2.8 (п. 3.3 викладено в новій редакціцї відповідно до рішення сільської ради № 12/25 від 11.04.2007).
3.4. Встановити, що норма надання земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку не може перевищувати 0,15 гектара. Понад норму громадяни можуть набувати у власність земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва за цивільно-правовими угодами.
3.5. Земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва можуть надаватися громадянам:
3.5.1.Безоплатно у власність після закінчення будівництва та здачі в експлуатацію у встановленому законом порядку;
3.5.2.В оренду;
3.5.3.Продаватись на аукціонах (торгах) відповідно до вимог п.1.4 цього Положення;
3.6.Рішенням сесії сільської ради при наданні земельні ділянки для індивідуального житлового будівництва може встановлюватись сума пайового внеску забудовників на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.
3.7. У разі прийняття сільською радою рішення про надання земельної ділянки під забудову, зазначене рішення одночасно є дозволом на будівництво цього об'єкта відповідно до статті 24 Закону України 'Про планування та забудову територій'.
4. Прикінцеві положення
4.1. Щодо земельних ділянок, наданих для індивідуального житлового будівництва згідно черги встановлюються такі обмеження:
- незабудовані земельні ділянки не можуть бути продані іншим особам на протязі 5 років після їх отримання;
- у разі, коли не розроблена відповідна проектна документація та не розпочато будівництво протягом 3 років після надання земельної ділянки сільською радою, вказана земельна ділянка може вилучатись у встановленому законом порядку і надаватись іншій особі в порядку черговості.
4.2. Будівництво житлових будинків та інших надвірних споруд, благоустрій їх територій проводиться згідно з Регіональними правилами забудови Волинської області на основі містобудівної та проектної документації з дотриманням державних будівельних, протипожежних, санітарних, екологічних, інших норм.
4.3. Дане Положення набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення в Ківецівській районній громадсько-політичній газеті 'Вільним шляхом'.
4.4. Зміни до цього Положення можуть вноситись лише сесією Прилуцької сільської ради.
4.5. Дане Положення регулюється змінами чинного законодавства.


РІШЕННЯ

червня 2014 року                                                  № 36/

Про внесення змін в рішення Прилуцької сільської ради № 30/20 від 20.12.2013 „Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо передачі земельної ділянки в оренду гр. Новосаду В.А.”
 
Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 93, 120 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, рекомендації постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:

Внести зміни в рішення Прилуцької сільської ради:
1. № 30/20 від 20.12.2013 „Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо передачі земельної ділянки в оренду гр. Новосаду В.А.” та:
1) назву рішення викласти в такій редакції: „Про передачу земельної ділянки в оренду гр. Новосаду В.А.?;
2) Пункти 1 і 2 викласти в такій редакції:
1. Надати гр. Новосаду Володимиру Анатолійовичу в оренду терміном на 5 років земельну ділянку площею 0,2536 га (кадастровий номер 0721885800:06:000:1589) для обслуговування придбаних млина та площадки – КВЦПЗ (01.11) за адресою с. Прилуцьке провулок Господарський, 7 Ківерцівського району Волинської області.
2. Встановити орендну плату у розмірі ___% від грошової оцінки вартості земельної ділянки (______________ грн.) в рік – ________ грн.
3)доповнити рішення пунктами 3 та 4 в такій редакції:
2. Зобов’язати гр. Новосада В.А.:
1) оформити договір оренди на земельну ділянку відповідно Земельного кодексу України;
2) використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; 
3) у разі добудов до існуючих будівель та побудови нових, попередньо виготовити вихідні дані на проектування об’єктів архітектури;
4) перед початком будівництва отримати дозвіл у ВАТ „Волиньобленерго”, УГГ та ЦЕЗ № 3 ВАТ „Укртелеком”;
5) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до статті 96 Земельного кодексу України.
3. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи.


РІШЕННЯ

червня 2014 року                                            № 37/

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іваненко С.Т.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.ст. 12, 33, 81, 116, 118, 121, 125-126 Земельного кодексу України, ст. 19, 25, 55 Закону України „Про землеустрій”, Законом України „Про Державний земельний кадастр”, Законом України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Іваненко С.Т., сільська рада 
в и р і ш и л а:
1. Розглянути питання щодо надання дозволу гр. Іваненко Світлані Тарасівні (м. Ківерці, вул. Пушкіна, 2 кв. 2) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,20 га згідно цільового призначення: 0,20 га для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03), що розташована за межами с. Сапогове на території Прилуцької сільської ради в урочищі „____”,. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення після зміни меж населених пунктів Прилуцької сільської ради, після виготовлення плану детального планування даного масиву.
2. Запропонувати гр. Іваненко С.Т. виготовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.

або
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іваненко Світлані Тарасівні (м. Ківерці, вул. Пушкіна, 2 кв. 2), орієнтовною площею 0,20 га згідно цільового призначення: 0,20 га для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03), що розташована за межами с. Сапогове на території Прилуцької сільської ради в урочищі „____”,. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення. 
2. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати сільській раді для розгляду та затвердження.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.



РІШЕННЯ

грудня 2013 року                                            № 30/

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у власність гр. Ройко О.В. 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, Законом України „Про Державний земельний кадастр”, Законом України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використання земельних ділянок?, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки та заяву гр. Ройко О.В., сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Затвердити гр. Ройко Оксані Василівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,50 (0,20) га (кадастровий номер 072188580__:0__:00__:______) для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ – (01.03) за межами с. Сапогове Ківерцівського району Волинської області. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення.
2. Передати гр. Ройко О.В. безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,50 (0,20) га (кадастровий номер 072188580__:0__:00__:______) для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ – (01.03) за межами с. Сапогове Ківерцівського району Волинської області. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення..
3. Зобов’язати гр. Ройко О.В.:
1) зареєструвати земельну ділянку та речові права на неї в порядку, визначеному чинним законодавством України;
2) виконувати обов'язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України;
3) забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж інженерних комунікацій, що проходять по зазначеній території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Романюк Катерині Юріївні внести зміни в земельно-облікові документи.


13 августа 2014

Кирилюк Віктор, пользователь 1ua
Віктор Кирилюк
Тема: Проекти рішення 41 сесії
 № 41/

Про розгляд заяви голови СФГ „Золота нива?

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”; ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України „Про землеустрій”, ч. 2 ст. 5, ст. 13 Закону України „Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних часток власникам земельних часток (паїв)”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву голови СФГ „Золота нива? від 03.07.2014, сільська рада     
в и р і ш и л а :
    
1. Не заперечувати щодо надання дозволу голові сільськогосподарського фермерського господарства „Золота нива” на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03) за рахунок земель – невитребуваних часток (паїв) за межами с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області в урочищі „Шостий гон?.
2. Рекомендувати голові СФГ „Золота нива?:
1) звернутися до Ківерцівської районної державної адміністрації за наданням дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 45 га для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03) за рахунок земель – невитребуваних часток (паїв) за межами с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області в урочищі „Шостий гон?;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок на затвердження у встановленому законом порядку. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.

РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про розгляд заяви гр. Липки В.А.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”; ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України „Про землеустрій”, ч. 2 ст. 5, ст. 13 Закону України „Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних часток власникам земельних часток (паїв)”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Липки В.А., сільська рада     
в и р і ш и л а :
    
1. Не заперечувати щодо надання дозволу гр. Липці Василю Андрійовичу на проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03) за рахунок земель – невитребуваних часток (паїв) за межами с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області в урочищі „Біля точки?.
2. Рекомендувати гр. Липці В.А.:
1) звернутися до Ківерцівської районної державної адміністрації за наданням дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 1 га для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03) за рахунок земель – невитребуваних часток (паїв) за межами с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області в урочищі „Біля точки?;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок на затвердження у встановленому законом порядку. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.

РІШЕННЯ

13 червня 2014 року                                                  № 37/42

Про розгляд заяви гр. Лисенко Л.М.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 93, 120 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст. 25 Закону України „Про землеустрій”, ст. 16 Закону України „Про Державний земельний кадастр”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Лисенко Л.М., сільська рада     
в и р і ш и л а :

Внести зміни в рішення Прилуцької сільської ради № 37/42 від 13.06.2014 „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Лисенко Л.М.” та п. 3 викласти в такій редакції:
3. Встановити орендну плату у розмірі 3,5 % від грошової оцінки вартості земельної ділянки (190 514 (сто дев’яносто тисяч п’ятсот чотирнадцять грн. 21 коп.) в рік – 6 668 (шість тисяч шістсот шістдесят вісім)  грн.

Або
Відмовити гр. Лисенко Л.М. у зменшенні відсоткової ставки за оренду землі, рішення Прилуцької сільської ради № 37/42 від 13.06.2014 „Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Лисенко Л.М.” залишити в силі.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Северині Л.Ф. (?) та гр. Трегубенку І.О. (?)

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, .ст. 12, 39, 40, 126 Земельного кодексу України, ст. 19, п. „и” ч. 2 ст.ст. 25, 55 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, заяву гр. Севериної Л.Ф. та гр. Трегубенка І.О., сільська рада 
в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки площею 2,57 га (кадастровий номер 0721885800:06:000:0918) для ведення особистого селянського господарства, яка є у власності гр. Севериної Людмили Федорівни (? частина) та Трегубенка Ігоря Олеговича (? частина) згідно державного акту серії ЯА № 647358. 
2. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Самковій Л.О. 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, .ст. 12, 39, 40, 126 Земельного кодексу України, ст. 19, п. „и” ч. 2 ст.ст. 25, 55 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, заяву гр. Самкової Л.О., сільська рада 
в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельних ділянок загальною площею 0,1194 га, в тому числі: 0,0630 га (кадастровий номер 0721885800:06:000:1722) для ведення садівництва та 0,0564 га (кадастровий номер 0721885800:06:000:1723) для ведення садівництва, які були у власності гр. Самкової Світлани Олександрівни згідно державного акту серії ІV-ВЛ № 014500 та успадковуються гр. Самковою Любов’ю Олексіївною. 
2. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Радьку Г.Г. 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, .ст. 12, 39, 40, 126 Земельного кодексу України, ст. 19, п. „и” ч. 2 ст.ст. 25, 55 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, заяву гр. Радька Г.Г., сільська рада 
в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки площею 0,1208 га (кадастровий номер 0721885800:01:001:1789) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Прилуцьке на вул. Ківерцівській, 55а, яка є у власності гр. Мельничук Марії Федорівни згідно державного акту серії ЯД № 308703. 
2. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельничук М.Ф. 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, .ст. 12, 39, 40, 126 Земельного кодексу України, ст. 19, п. „и” ч. 2 ст.ст. 25, 55 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, заяву гр. Мельничук М.Ф., сільська рада 
в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж в натурі (на місцевості) земельної ділянки площею 0,1485 га (кадастровий номер 0721885800:02:001:0566) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Дачне на вул. Шевченка, 11, яка є у власності гр. Мельничук Марії Федорівни згідно державного акту серії ІІ-ВЛ № 003016. 
2. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Ткачука Є.Б. 

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, ч. 3 ст. 20 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Ткачука Є.Б., проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Ткачуку Євгенію Борисовичу проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,1390 га (кадастровий номер 0721885800:01:001:1786) в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Змінити гр. Ткачуку Є.Б. цільове призначення земельної ділянки площею 0,1390 га в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області із ведення особистого селянського господарства на – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Гр. Ткачуку Є.Б. звернутися до реєстраційної служби Ківерцівського районного управління юстиції Волинської області для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і отримати свідоцтво про право власності на земельну ділянку площею 0,1390 га.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.



РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Пилипюк В.В. 

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, ч. 3 ст. 20 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Пилипюк В.В., проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Пилипюк Валентині Віталіївні проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,0800 га (кадастровий номер 0721885801:01:001:0725) в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Змінити гр. Пилипюк В.В. цільове призначення земельної ділянки площею 0,0800 га в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області із ведення особистого селянського господарства на – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Гр. Пилипюк В.В. звернутися до реєстраційної служби Ківерцівського районного управління юстиції Волинської області для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і отримати свідоцтво про право власності на земельну ділянку площею 0,0800 га.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Грицай Р.Д. та Литовченко В.Д.  

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, ч. 3 ст. 20 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Грицай Р.Д. та Литовченко В.Д., проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Грицай Руслані Давидівні (?) та Литовченко Валентині Давидівні (?) проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,2987 га (кадастровий номер 0721885801:01:001:1512) в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Змінити гр. Грицай Р.Д. та Литовченко В.Д. цільове призначення земельної ділянки площею 0,2987 га в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області із ведення особистого селянського господарства на – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Гр. Грицай Р.Д. та Литовченко В.Д. звернутися до реєстраційної служби Ківерцівського районного управління юстиції Волинської області для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і отримати свідоцтво про право власності на земельну ділянку площею 0,2987 га.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Гапончук В.П. 

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, ч. 3 ст. 20 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Гапончук В.П., проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Гапончук Валентині Петрівні проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,1919 га (кадастровий номер 0721885803:03:001:0050) в с. Жабка Ківерцівського району Волинської області для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Змінити гр. Гапончук В.П. цільове призначення земельної ділянки площею 0,1919 га в с. Жабка Ківерцівського району Волинської області із ведення особистого селянського господарства на – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Гр. Гапончуку В.П. звернутися до реєстраційної служби Ківерцівського районного управління юстиції Волинської області для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і отримати свідоцтво про право власності на земельну ділянку площею 0,1919 га.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.



РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки гр. Алфьорова М.В. 

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 12, ч. 3 ст. 20 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Алфьорова М.В., проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Затвердити гр. Алфьорову Максиму Вячеславовичу проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,2681 га (кадастровий номер 0721885802:02:001:0524) в с. Дачне, вул. Молодіжній Ківерцівського району Волинської області для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Змінити гр. Алфьорову М.В. цільове призначення земельної ділянки площею 0,2681 га в с. Дачне, вул. Молодіжна Ківерцівського району Волинської області із ведення особистого селянського господарства на – для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Гр. Алфьорову М.В. звернутися до реєстраційної служби Ківерцівського районного управління юстиції Волинської області для державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і отримати свідоцтво про право власності на земельну ділянку площею 0,2681 га.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д. внести зміни в земельно-облікові документи. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шуляк М.О. 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використання земельних ділянок?, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки та заяву гр. Шуляк М.О., сільська рада  
в и р і ш и л а:
1. Заборонити сільському голові Кирилюку В.Г. підписувати гр. Шуляк Марії Олексіївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,17 га (кадастровий номер 0721885800:01:001:___) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – КВЦПЗ (02.01) в с. Прилуцьке вул. Богуна, в тому числі: за рахунок земель площею 0,1000 га, що є у власності гр. Шуляк М.О. згідно Державного акта на право власності на землю ЯА № 664665, та площею 0,0700 га не надані у власність або постійне користування. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, у зв’язку із тим, що рішенням Прилуцької сільської ради № 37/13 від 13.06.2014 було скасовано рішення виконавчого комітету Прилуцької сільської ради № 15 від 06.03.2014 „Про затвердження „Детального плану території по вулиці Богуна в с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області?, оскільки таке планування проходів створює незручності та суперечить інтересам жителів вулиці Богуна с. Прилуцьке та гр. Артюха М.М.
2. Рекомендувати гр. Шуляк М.О. переробити проект відповідно до попередніх домовленостей та у відповідності до інтересів жителів вулиці Богуна с. Прилуцьке та гр. Артюха М.М.
або
1. Затвердити гр. Шуляк Марії Олексіївні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,17 га (кадастровий номер 0721885800:01:001:___) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – КВЦПЗ (02.01) в с. Прилуцьке вул. Богуна, в тому числі: за рахунок земель площею 0,1000 га, що є у власності гр. Шуляк М.О. згідно Державного акта на право власності на землю ЯА № 664665, та площею 0,0700 га не надані у власність або постійне користування. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Надати гр. Шуляк М.О. у власність земельну ділянку площею 0,17 га (кадастровий номер 0721885800:01:001:____) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – КВЦПЗ (02.01) в с. Прилуцьке вул. Богуна, в тому числі: за рахунок земель площею 0,1000 га, що є у власності гр. Шуляк М.О. згідно Державного акта на право власності на землю ЯА № 664665, та площею 0,0700 га не надані у власність або постійне користування. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Зобов’язати гр. Шуляк М.О.:
1) зареєструвати земельну ділянку та речові права на неї в порядку, визначеному чинним законодавством України;
2) виконувати обов'язки власника земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України;
3) забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж інженерних комунікацій, що проходять по зазначеній території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук Катерині Дмитрівні внести зміни в земельно-облікові документи.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність гр. Рагімовій Н.П. 

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 19, 50 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використання земельних ділянок?, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши проект землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки та заяву гр. Рагімової Н.П., сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Затвердити гр. Рагімовій Нелі Петрівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га (кадастровий номер 0721885800:04:001:0214) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
2. Передати гр. Рагімовій Н.П. безоплатно у власність земельну ділянку площею 0,12 га (кадастровий номер 0721885800:04:001:0214) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд – КВЦПЗ (02.01). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.
3. Зобов’язати гр. Рагімову Н.П.:
1) зареєструвати земельну ділянку та речові права на неї в порядку, визначеному чинним законодавством України;
2) виконувати обов'язки власника земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України;
3) забезпечувати збереження та вільний доступ до мереж інженерних комунікацій, що проходять по зазначеній території, для проведення ремонтних та профілактичних робіт.
4. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук Катерині Дмитрівні внести зміни в земельно-облікові документи.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки гр. Головатому А.В.

Відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”; ст. 12, 39 Земельного кодексу України; Закону України „Про основи містобудування”; п. „и”, „і” ст. 25, 55, 56 Закону України „Про землеустрій”; Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”; ст. 16, ч. 3 ст. 24 Закону України „Про Державний земельний кадастр”; рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Головатого А.В., сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Затвердити Головатому Андрію Володимировичу технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,25 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с.Прилуцьке по вулиці Богуна на дві розміром 0,1325 га та 0,1175 га. Згідно договору купівлі-продажу від 30.07.2013 року та даної документації гр. Головатому А.В. передано земельну ділянку площею 0,1325 га (кадастровий номер 0721885800:01:001:1764).
2. Гр. Головатому А.В.:
1) оформити право власності на земельну ділянку відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України;
2) виконувати обов'язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
3) виготовити вихідні дані на проектування об’єктів архітектури;
4) перед початком будівництва отримати дозвіл у ВАТ „Волиньобленерго”, УГГ та ЦЕЗ № 3 ВАТ „Укртелеком”.
3. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук Катерині Дмитрівні внести зміни в земельно-облікові документи.




РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розподіл земельної ділянки для будівництва та обслуговування Культової споруди (каплички) та багатоквартирного житлового будинку для священнослужителів з громадськими приміщеннями Собору Успіння Пресвятої Богородиці УПЦ КП

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”; ст. 12, 39 Земельного кодексу України; Закону України „Про основи містобудування”; п. „и”, „і” ст. 25, ст.ст. 55, 56 Закону України „Про землеустрій”; Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності”; ст. 16, ч. 3 ст. 24, ст. 27 Закону України „Про Державний земельний кадастр”; рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши клопотання настоятеля Собору Успіння Пресвятої Богородиці УПЦ КП Лазуки М.Т., сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Надати дозвіл Собору Успіння Пресвятої Богородиці Української православної церкви Київського патріархату на розподіл земельної ділянки площею 0,57 га (для для будівництва та обслуговування Культової споруди (каплички) та багатоквартирного житлового будинку для священнослужителів з громадськими приміщеннями – КВЦПЗ (В.03.04), категорія земель – землі житлової та громадської забудови розміром), що у користуванні Собору Успіння Пресвятої Богородиці УПЦ КП згідно Державного акта на право постійного користування земельною ділянкою серії ЯЯ № 031041 від 20.04.2010 (кадастровий номер 0721885801:01:001:1403) на три земельних ділянки.
2. Керівництву Собору Успіння Пресвятої Богородиці УПЦ КП виготовлену документацію подати на затвердження сільській раді у встановленому законодавством порядку.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розподіл земельної ділянки гр. Літоту В.В.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самовряд

13 августа 2014

Кирилюк Віктор, пользователь 1ua
Віктор Кирилюк
Тема: Проекти рішення 41 сесії
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лейбик О.Я.

Відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.ст. 12, 35, 81, 116, 118, 121, 125-126 Земельного кодексу України, ст. 19, п. „и” ч. 2 ст.ст. 25, 55 Закону України „Про землеустрій”, Законом України „Про Державний земельний кадастр”, Законом України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Лейбик О.Я., сільська рада 
в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лейбик Оксані Ярославівні (м. Ківерці, вул. Зелена, 26), орієнтовною площею 0,06 га згідно цільового призначення: 0,06 га для ведення садівництва – КВЦПЗ (01.05), що розташована за межами с. Жабка на території Прилуцької сільської ради в товаристві садоводів-любителів „Мічурінець”, ділянка № 27 квартал 30. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення. 
2. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати сільській раді для розгляду та затвердження.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Шмизі Р.П.
 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Шмиги Р.П., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:
Вивчити питання щодо надання дозволу гр. Шмизі Руслану Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства /городництва – КВЦПЗ (01.03/07), орієнтовною площею 0,12 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду
або
1. Надати дозвіл гр. Шмизі Руслану Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства /городництва – КВЦПЗ (01.03/07), орієнтовною площею 0,12 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду.
2. Гр. Шмизі Р.П.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Сич Г.О.
 

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 33, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Сич Г.О., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл гр. Сич Галині Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства – КВЦПЗ (01.03), орієнтовною площею 0,20 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області біля вулиці Б.Хмельницького в оренду.
2. Гр. Сич Г.О.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.



РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Дяченку Л.В.
 

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 33, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Дяченка Л.В., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл гр. Дяченку Леоніду Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва – КВЦПЗ (01.07), орієнтовною площею 0,10 га в с. Дачне (біля моста) Ківерцівського району Волинської області в оренду.
2. Гр. Дяченку Л.В.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.


РІШЕННЯ

13 червня 2014 року                                            № 37/24

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Ківерцівській філії ПАТ „ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО?
 

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 33, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши клопотання директора Ківерцівської філії ПАТ „ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО? Дудка І.О. № 05-8/348 від 17.07.2014, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл Ківерцівській філії Публічногоакціонерного товариства „ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО?на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (встановлення трансформаторної підстанції) – КВЦПЗ (14.02), орієнтовною площею 0,0030 га в с. Прилуцьке, вул. Радянська Ківерцівського району Волинської області біля вулиці Богуна в оренду. Категорія земель – землі енергетики
2. Ківерцівській філії ПАТ „ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО?:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.

РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Метешку І.М.
 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Метешка І.М., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:
Вивчити питання щодо надання дозволу гр. Метешку Івану Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства /городництва – КВЦПЗ (01.03/07), орієнтовною площею 0,43 га в с. Сапогове, вул. Киричука Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду
або
1. Надати дозвіл гр. Метешку Івану Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства /городництва – КВЦПЗ (01.03/07), орієнтовною площею 0,12 га в с. Сапогове, вул. Киричука Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду.
2. Гр. Метешку І.М.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.

РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Мельницькому А.В.
 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Мельницького А.В., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:
Вивчити питання щодо надання дозволу гр. Мельницькому Андрію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства /городництва – КВЦПЗ (01.03/07), орієнтовною площею 0,9 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду
або
1. Надати дозвіл гр. Мельницькому Андрію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства /городництва – КВЦПЗ (01.03/07), орієнтовною площею 0,9 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду.
2. Гр. Мельницькому А.В.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.

РІШЕННЯ

червня 2014 року                                            № 37/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Мельнику Р.Б.
 

Відповідно до п. 34 ч 1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Мельника Р.Б., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:
Вивчити питання щодо надання дозволу гр. Мельнику Роману Борисовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва – КВЦПЗ (01.07), орієнтовною площею 0,25 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду
або

1. Надати дозвіл гр. Мельнику Роману Борисовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва – КВЦПЗ (01.07), орієнтовною площею 0,25 га в с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду.
2. Гр. Мельнику Р.Б.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.

РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Леоненку В.І.
 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Леоненка В.І., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:
Вивчити питання щодо надання дозволу гр. Леоненку Віталію Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування придбаного майна (телятник та вівчарник), що було у власності СГВК «Прилуцький» – КВЦПЗ (01.13), орієнтовною площею ___ га, за рахунок земель запасу – господарський двір (забудовані землі) за межами села Прилуцьке, вул.Г.Запольської, 
або
гр. Леоненку Віталію Івановичу для надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування придбаного майна (телятник та вівчарник), що було у власності СГВК «Прилуцький» – КВЦПЗ (01.13), орієнтовною площею ___ га, за рахунок земель запасу – господарський двір (забудовані землі) за межами села Прилуцьке, вул.Г.Запольської, звернутися до _________________________ та _____________________________________
або
1. Надати дозвіл гр. Леоненку Віталію Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування придбаного майна (телятник та вівчарник), що було у власності СГВК «Прилуцький» – КВЦПЗ (01.13), орієнтовною площею ___ га, за рахунок земель запасу – господарський двір (забудовані землі) за межами села Прилуцьке, вул.Г.Запольської, .
2. Гр. Леоненку В.І. подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на погодження сесії сільської ради у встановленому законом порядку. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.




РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Гонтарю О.В.
 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, ст.ст. 19, 25 Закону України „Про землеустрій”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши заяву гр. Гонтаря О.В., рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:
Вивчити питання щодо надання дозволу гр. Гонтарю Олександру Валерійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва – КВЦПЗ (01.07), орієнтовною площею 0,25 га за межами с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду
або
1. Надати дозвіл гр. Гонтарю Олександру Валерійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва – КВЦПЗ (01.07), орієнтовною площею 0,25 га в с. Сапогове, Ківерцівського району Волинської області урочище „________?в оренду.
2. Гр. Гонтарю О.В.:
1) в місячний термін з дня отримання цього рішення замовити у відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки;
2) подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розгляд сесії сільської ради у встановленому законом порядку;
3) виконувати умови викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішень Прилуцької сільської ради. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.




РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про продовження ВОО ППДУ договору оренди земельної ділянки для обслуговування приміщень і споруд табору відпочинку ім. О.Кошового в межах с. Дачне по вул. О.Кошового, 47
 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 93, 123-124 Земельного кодексу України, Закону України „Про оренду землі”, Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень?, Постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 „Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру”, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 „Про затвердження класифікації видів цільового призначення земель? – КВЦПЗ, Наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 29.12.2008 № 643 „Про Класифікатор обмежень та обтяжень у використанні земельних ділянок?, розглянувши клопотання голови Волинської обласної організації профспілки працівників держустанов Сабурової О.М. № 57-03-15 від 17.06.2014, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл Волинській обласній організації профспілки працівників державних установ на продовження терміном на 49 років договору оренди зареєстрованого 19.08.2009 у Ківерцівсько-Рожищенському міжрайонному відділі Волинською регіональною філією ДП „Центр державного земельного кадастру?реєстрі земель за № 04090940004 земельної ділянки обслуговування приміщень і споруд табору відпочинку ім. О.Кошового – КВЦПЗ (__.___), площею 1,3092 га (кадастровий номер 0721885801:01:001:0421) в межах с. Дачне по вул. О.Кошового, 47 Ківерцівського району Волинської області.
2. Затвердити грошову оцінку земельної ділянки, яка розміщена в с. Дачне по вул. О.Кошового, 47 Ківерцівського району Волинської області, на яку продовжується оренда, у сумі 240 500,04 грн.
3. Встановити орендну плату у розмірі __% від грошової оцінки вартості земельної ділянки – __ __________ грн. в рік.
4. Зобов’язати Волинську обласну організацію профспілки працівників держустанов:
1) оформити договір оренди на земельну ділянку відповідно Земельного кодексу України;
2) використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; 
3) у разі добудов до існуючих будівель та побудови нових, попередньо виготовити вихідні дані на проектування об’єктів архітектури;
4) перед початком будівництва отримати дозвіл у ВАТ „Волиньобленерго”, УГГ та ЦЕЗ № 3 ВАТ „Укртелеком”;
5) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до статті 96 Земельного кодексу України. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища та спеціаліста Прилуцької сільської ради Назарчук К. Д.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про розгляд заяви гр. Шевчука О.В. та Юрчука В.М. щодо продажу земельної ділянки площею 0,80 га

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 19, 81, 93, 120, 127, 128, частини 2 статті 134, статті 141 Земельного кодексу України, статті 25 Закону України „Про землеустрій”, статті 16 Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про оцінку земель”, Постанови Кабінету Міністрів України „Про експертну грошову оцінку земельних ділянок”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, враховуючи рішення Прилуцької сільської ради № 30/12 від 20.12.2013 „Про затвердження переліку земельних ділянок, що передбачаються для продажу, передачі в оренду шляхом проведення земельних торгів в 2014 році? із змінами та доповненнями, розглянувши заяву Шевчука О.В. та Юрчука В.М., сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Відмовити громадянам Юрчуку Володимиру Миколайовичу та Шевчуку Олександру Володимировичу у наданні дозволу на продаж їм земельної ділянки площею 0,80 га на території господарського двору СГВК „Прилуцький? для обслуговування приміщення телятника, оскільки:
1) _________________________________________________________________________________________________________________________________________;
2) _________________________________________________________________________________________________________________________________________.
2. Зобов’язати гр. Шевчука О.В. та Юрчука В.М. _______________________ _____________________________________________________________ ________________________________________________________________ _____________________________________________
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питаньземельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.

Або

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 19, 81, 120, 127, 128, абзац 2 частини 2 статті 134 Земельного кодексу України, статті 25 Закону України „Про землеустрій”, статті 16 Закону України „Про Державний земельний кадастр”, Закону України „Про оцінку земель”, Постанови Кабінету Міністрів України „Про експертну грошову оцінку земельних ділянок”, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, враховуючи рішення Прилуцької сільської ради № 30/12 від 20.12.2013 „Про затвердження переліку земельних ділянок, що передбачаються для продажу, передачі в оренду шляхом проведення земельних торгів в 2014 році? із змінами та доповненнями, розглянувши заяву Шевчука О.В. та Юрчука В.М., сільська рада     
в и р і ш и л а :

1. Доручити сільському голові Кирилюку В.Г. від імені сільської ради:
3) замовити в організації, яка має відповідну ліцензію, експертну грошову оцінку земельної ділянки площею 0,8000 гектара, якою користуються з 2006 року без оформлення відповідних документів громадяни Юрчук Володимир Миколайович та Шевчук Олександр Володимирович, наміченої на продаж та використання для обслуговування ними телятника придбаного у 2006 році;
4) укласти з організацією та громадянами Юрчуком Володимиром Миколайовичем та Шевчуком Олександром Володимировичем договір про проведення експертної грошової оцінки та додаткову угоду до договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі до 20 відсотків вартості земельної ділянки.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища.


РІШЕННЯ

вересня 2014 року                                            № 41/

Про припинення права користування земельними ділянками

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні?, ст. 12, 141  Земельного кодексу України, рекомендацій постійної депутатської комісії з питань земельної реформи, екології, охорони навколишнього природного середовища, розглянувши заяву гр. Цигульова Ю.Б., сільська рада  
в и р і ш и л а:

1. Припинити гр. Цигульову Юрію Борисовичу право користування земельною ділянкою площею 0,12 га на вулиці Радянській в с. Прилуцьке і зарахувати її до земель резерву населеного пункту.
2. Спеціалісту Прилуцької сільської ради Назарчук Катерині Дмитрівні внести зміни в земельно-об

13 августа 2014


1


  Закрыть  
  Закрыть